fbpx

Alapítványunk jogosult az SZJA 1%-ának fogadására

ADÓSZÁM: 18718654-1-41 | OTP Bank: 11710002-20084998

Versenypohár Kecskeméten

Három hónap felkészülés után, június másodikán rendeztük meg speedstacks programunk első háziversenyét a kecskeméti Nyíri úti EGYMI-ben. Négy hatfős csapat mérte össze tudását a versenyen, több osztály szurkolt a versenyzőknek. Hatalmas lelkesedés, szurkolás volt végig az eseményen. A gyerekeknek óriási élmény volt minden perc. Fazekasné Kis Ilona és Nagyné Fekete Julianna - a speedstacks program vezetői - munkáját dicséri, hogy remek időket értek el a versenyzők a 3-3-3 formációban. A csapatok ajándékcsomaggal, az első három helyezett értékes díjjal, az összes résztvevő egy- egy tábla csokoládéval is gazdagabb lett az élményen kívül.

Az iskola igazgatónőjének- Homoki Mártának- és a teljes tanári karnak köszönetet mondunk a szervezésben való részvételért, és a programunkhoz való pozitív hozzáállásáért!

Az oklevelek tervezését, elkészítését köszönjük Harsányi Zsuzsannának, aki a verseny lebonyolításában is aktív szerepet vállalt.

Szeptemberben újabb intézményekben kívánunk megjelenni programunkkal, minél több gyermeket bevonva. Terveink közt szerepel egy kecskeméti városi verseny megrendezése is, előre láthatólag december elején.

2022. június 15. szerda

Hogyan rendelkezhet adója 1+1 százalékáról?

Az idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. Ezt legkésőbb árgyév május 20-áig az szja-bevallástól függetlenül is megteheti.

Magánszemélyként az idén is dönthet úgy, hogy a megfizetett adójának 1%-át felajánlja egy regisztrált civil szervezetnek, további 1%-át pedig valamely technikai számmal rendelkező egyháznak vagy a kiemelt költségvetési előirányzatnak.

Athlészisz Alapítvány adószáma: 18718654-1-41
Az szja 1% felajánlására jogosult civil szervezetek listája itt érhető el. (alapítványunk a 3917. sorban található)

<<< Bővebben >>>