fbpx

Alapítványunk jogosult az SZJA 1%-ának fogadására

ADÓSZÁM: 18718654-1-41 | OTP Bank: 11710002-20084998

Versenypohár Gyömrőn

Folytatjuk Gyömrőn, a Speciális Iskolában a versenypohár foglalkozásokat. A versenypohár (speed stacks) kiváló készségfejlesztő, emellett versenyzésre is alkalmas. Az iskola öt osztályában gyakorolják a gyerekek a poharak gyors pakolgatását, Zsolt tanár úr lelkiismeretes oktatásának köszönhetően. A foglalkozások színvonalán emeltünk egy új szett átadásával, ami a poharakon kívül két versenyszőnyeget és két mérőórát is tartalmazott. Ezekkel az eszközökkel nemcsak élvezetesebbé tettük a tanórákat, hanem a gyerekek versenyekre való felkészülését is elősegítjük. Hamarosan háziversenyt szervezünk, ahol díjazni is szeretnénk a legtehetségesebbeket.
A versenypohár programunkat még idén elkezdjük népszerűsíteni országos szinten, jövőre célunk egy országos verseny megrendezése. A tevékenységünket a nemzetközi szervezettel (WSSA, https://www.thewssa.com) együttműködve végezzük.

Videók az Athlészisz Alapítvány YouTube csatornáján

2021. október 28. csütörtök

Hogyan rendelkezhet adója 1+1 százalékáról?

Az idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. Ezt legkésőbb árgyév május 20-áig az szja-bevallástól függetlenül is megteheti.

Magánszemélyként az idén is dönthet úgy, hogy a megfizetett adójának 1%-át felajánlja egy regisztrált civil szervezetnek, további 1%-át pedig valamely technikai számmal rendelkező egyháznak vagy a kiemelt költségvetési előirányzatnak.

Athlészisz Alapítvány adószáma: 18718654-1-41
Az szja 1% felajánlására jogosult civil szervezetek listája itt érhető el. (alapítványunk a 3917. sorban található)

<<< Bővebben >>>