fbpx

Alapítványunk jogosult az SZJA 1%-ának fogadására

ADÓSZÁM: 18718654-1-41 | OTP Bank: 11710002-20084998

Városi Integrált Versenypohár Bajnokság, Kecskemét

2024. május 23. napján került megrendezésre a Városi Integrált Versenypohár Bajnokságunk ,a kecskeméti Fazekas István Szakiskolában. 7 intézmény 14 csapata indult, összesen 160 diák. A Református Gimnázium tanulói közösen indultak az értelmileg akadályozott tásaikkal a versenyen, és a verseny lebonyolításában is segédkeztek. A versenyen tiszteletét tette Jánosi István tanácsos, Kecskemét Város képviseletében, és Boronkay Péter az ESZI képviseletében.
A verseny remek hangulatban telt, mindenki értékes ajándékokkal térhetett haza. Jövőre ismét megrendezzük a hagyományossá vált versenyünket!

Köszönettel tartozunk:
Szőke Péter igazgató úrnak, Gálfy Éva igazgatóhelyettes asszonynak az egész éves támogatásukért és a helyszín biztosításáért, a P+P Pékségnek és az Unilever Zrt.-nek a finomságokért.

Köszönjük az ATYS Co Kft. munkatársainak, hogy személyesen nézték végig versenyünket.

Sajtómegjelenés:
https://hiros.hu/versenypohar-bajnoksagot-rendeztek-kecskemeten/
https://www.baon.hu/helyi-kozelet/2024/05/kecskemet-varosi-integralt-versenypohar-bajnoksag-galeria-video
Kecskeméti TV riportja:
https://www.youtube.com/watch?v=_UvpkXpQ-hs&t=238s

2024. június 12. szerda

Hogyan rendelkezhet adója 1+1 százalékáról?

Az idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. Ezt legkésőbb árgyév május 20-áig az szja-bevallástól függetlenül is megteheti.

Magánszemélyként az idén is dönthet úgy, hogy a megfizetett adójának 1%-át felajánlja egy regisztrált civil szervezetnek, további 1%-át pedig valamely technikai számmal rendelkező egyháznak vagy a kiemelt költségvetési előirányzatnak.

Athlészisz Alapítvány adószáma: 18718654-1-41
Az szja 1% felajánlására jogosult civil szervezetek listája itt érhető el. (alapítványunk a 3917. sorban található)

<<< Bővebben >>>