fbpx

Alapítványunk jogosult az SZJA 1%-ának fogadására

ADÓSZÁM: 18718654-1-41 | OTP Bank: 11710002-20084998

Kecskemét, karate bemutató

2023. április 1-én a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola mögött lévő Hakkoda dojoban az Athlészisz Alapítvány által működtetett  Athlészisz Sportegyesület, kecskeméti és Bács megyei látássérülteknek tartott karate bemutatót, melyre az érdeklődőket a Kecskeméti Szent László Lions Club szervezte.

A bemutatót megtisztelte jelenlétével őexelenciája Otaka Masato úr, Japán magyarországi nagykövete. 

A klub és a Magyar Vakok és Gyengén Látók Bács-Kiskun Vármegyei Egyesülete évtizedek óta szorosan együtt működik. A bemutatót, melyet őexelenciája Otaka Masato nagykövet úr is megtisztelt jelenlétével Sági Kristóf- látássérült országos karate bajnok - tartotta, edzője Rendás Péter az Athlészisz Alapítványtól. A bemutató célja, érdeklődők és leendő sportolók bevonzása ebbe a különleges sportágba, esetleges kecskeméti vagy Bács-Kiskun Vármegyei szakosztály indítása látássérültek részére. A programot házigazdakén Sándor Előd nanbudo mester rövid bemutatója zárta.

Fotók: Sebestyén Hajnalka, Harsányi Zsuzsanna

2023. április 07. péntek

Hogyan rendelkezhet adója 1+1 százalékáról?

Az idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. Ezt legkésőbb árgyév május 20-áig az szja-bevallástól függetlenül is megteheti.

Magánszemélyként az idén is dönthet úgy, hogy a megfizetett adójának 1%-át felajánlja egy regisztrált civil szervezetnek, további 1%-át pedig valamely technikai számmal rendelkező egyháznak vagy a kiemelt költségvetési előirányzatnak.

Athlészisz Alapítvány adószáma: 18718654-1-41
Az szja 1% felajánlására jogosult civil szervezetek listája itt érhető el. (alapítványunk a 3917. sorban található)

<<< Bővebben >>>