fbpx

Alapítványunk jogosult az SZJA 1%-ának fogadására

ADÓSZÁM: 18718654-1-41 | OTP Bank: 11710002-20084998

Athleszisz Inkluzív karate verseny, a Pro Filii Alapítvány támogatásával

2024 február 17- én került megrendezésre Szekszárdon az inkluzív karate versenyünk. Professzionális szervezés, gördülékeny verseny, és családi hangulat jellemezte az eseményt. A versenynek helyet adó Csapó Dániel Szakképző Iskola kiválóan szolgálta ki a sportolók igényeit. A rendezvényen Szekszárd városának képviseletében tiszteletét tette Móra Viktória és Szollár Zoltán képviselők, az iskola részéről Fülöp Mónika igazgató asszony és Heberling Tibor- Decs polgármestere. A versenyzők mindegyike éremmel távozott, így elmondható, hogy sikeres versenyen vagyunk túl.

Köszönjük a rendezvény főtámogatójának, a Pro Filii Alapítványnak!

Köszönjük a részvételt és a támogatást az Atys –Co Kft. munkatársainak, Bede Júliának és Gyurász Zsuzsannának!

2024. február 27. kedd

Hogyan rendelkezhet adója 1+1 százalékáról?

Az idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. Ezt legkésőbb árgyév május 20-áig az szja-bevallástól függetlenül is megteheti.

Magánszemélyként az idén is dönthet úgy, hogy a megfizetett adójának 1%-át felajánlja egy regisztrált civil szervezetnek, további 1%-át pedig valamely technikai számmal rendelkező egyháznak vagy a kiemelt költségvetési előirányzatnak.

Athlészisz Alapítvány adószáma: 18718654-1-41
Az szja 1% felajánlására jogosult civil szervezetek listája itt érhető el. (alapítványunk a 3917. sorban található)

<<< Bővebben >>>